Το νέο Kia Sportage θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021

Το νέο Kia Sportage θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021

Μια από τις σημαντικότερες αφίξεις στην κατηγορία των SUV αναμένεται να είναι αυτή του Kia Sportage.

Για φέτος η Kia θα λανσάρει το 48βολτο XCeed, ενώ διαθέτει τα επίσης φρεσκαρισμένα και εξηλεκτρισμένα Stonic και Rio. Αλλά αυτό που θα είναι εντελώς νέο ως μοντέλο είναι το Sportage που θα ξεχωρίζει όπως πάντοτε από το ολοκληρωμένο σύνολο του και την δυναμική εμφάνιση.

Το νέο Sportage θα παρουσιαστεί επίσημα τον Απρίλιο και μέχρι τότε μπορείτε να δείτε στην οθόνη σας μια πολύ καλή προσέγγιση. Οι εικόνες προέρχονται από το kolesa.ru και βασίζονται σε στοιχεία από τα καμουφλαρισμένα νέα Sportage που δοκιμάζονται σε διάφορα μέρη της Ευρώπης (και όχι μόνο).

Πηγή φωτογραφιών: kolesa.ru

Όπως μπορούμε να δούμε στο μπροστινό μέρος υπάρχει μία εμφατική μάσκα που πλαισιώνεται στις άκρες από τα φωτιστικά σώματα που βγαίνουν αρκετά προς τα έξω. Σχετικά με το πίσω μέρος τα πράγματα δείχνουν πιο… Stonic, ενώ στο εσωτερικό αναμένουμε ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό. Γενικότερα θα υπάρχει ένα νέο σχεδιαστικό μοτίβο για την Kia που περνά σε νέα εποχή έχοντας αλλάξει και το λογότυπό της.

Τα μηχανικά μέρη και οι εκδόσεις κινητήρων θα είναι έκπληξη αν δεν είναι τα ίδια με του νέου Hyundai Tucson. Έτσι, περιμένουμε 48βολτες προσθιοκίνητες turbo εκδόσεις βενζίνης στα 1.600 κ.εκ. με 150 και 180 ίππους, diesel στα ίδια κυβικά με 136 άλογα και την φουλ υβριδική των 230 ίππων.

Το νέο Sportage θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα προς τα τέλη του 2021 και αργότερα θα προστεθεί και μια νέα plug-in υβριδική έκδοση.

Πηγή:caroto.gr