Nissan NV300 Combi : Aισθητική αναβάθμιση και βελτιωμένος κινητήρας

Nissan NV300 Combi : Aισθητική αναβάθμιση και βελτιωμένος κινητήρας

Nissan NV300 Combi : Aισθητική αναβάθμιση και βελτιωμένος κινητήρας

Η Nissan αναβαθμίζει αισθητικά το NV300 Combi, με βελτιωμένο κινητήριο σύνολο και νέες τεχνολογίες ασφαλείας

 

 

Η Nissan παρουσίασε πρόσφατα την τελευταία αναβάθμιση στην γκάμα των  ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της, με το  νέο NV300 Combi. Συγκεκριμένα, στις αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται ένα νέο κινητήριο σύνολο Euro 6D Full, μια αισθητικά βελτιωμένη εμφάνιση και πλήθος νέων τεχνολογιών, που προσφέρουν ακόμα περισσότερες ανέσεις και πρακτικότητα.

New NV300 Combi Dynamic 12

Πολυτέλεια και άνεση στο εσωτερικό, σε συνδυασμό με στιβαρό, νέο εξωτερικό

Για να βελτιωθεί η άνεση του οδηγού, η καμπίνα του NV300 έχει ανανεωθεί πλήρως. Τα εσωτερικά καθίσματα μπορούν να διαμορφωθούν με διάταξη  5, 6, 8 και 9 θέσεων  για βέλτιστη ευελιξία, με πτυσσόμενο και αφαιρούμενο κάθισμα επιβατών και αναδιπλούμενα καθίσματα. Ένα ολοκαίνουργιο ταμπλό με κουμπιά από σατινέ χρώμιο και σκούρο ανθρακί χρώμα,  αντικατοπτρίζει το στυλ ενός επιβατικού αυτοκινήτου με premium εμφάνιση, ενώ ο αυξημένος  χώρος αποθήκευσης που υπερβαίνει τα 88 λίτρα (συμπεριλαμβανομένου ενός χώρου αποθήκευσης  κάτω από καθίσματα των επιβατών, χωρητικότητας  54 λίτρων)) δίνει στο νέο NV300 μία από τις καλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης στην αγορά.

New NV300 Combi Interior Front Cabin 1

Εξωτερικά, το νέο NV300 ξεχωρίζει με μια δυναμική εμφάνιση χάρη στη νέα μάσκα interlock, ενός σχεδιαστικού στοιχείου  που χαρακτηρίζει τη σειρά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan, από τότε που πραγματοποίησε το ντεμπούτο της, πέρυσι, με το NV400.  Στις επιπρόσθετες αναβαθμίσεις του  εξωτερικού περιλαμβάνεται  μια νέα  μπροστινή μετώπη που πλαισιώνεται από νέους προβολείς LED και μια χαρακτηριστική “υπογραφή” Nissan με φώτα ημέρας.  Εξίσου αξιοσημείωτη αλλαγή που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στην εμφάνιση του NV300,  αποτελεί η προσθήκη (προαιρετικά) ζαντών αλουμινίου 17 ιντσών.

 

New NV300 Combi Interior DashboardΣυνολικά, το νέο NV300 αντικατοπτρίζει  την εικόνα της ευελιξίας και της αξιοπιστίας της Nissan,  χάρη σε μια ισορροπία μεταξύ ισχύος, σταθερότητας και στιβαρότητας.

New NV300 Combi Interior Rear seats 1

Βελτιωμένη ασφάλεια και ευκολία

Εκτός από την χαρακτηριστικά δυναμική εμφάνισή του, το NV300 επωφελείται από τα νέα προηγμένα συστήματα υποστήριξης στην οδήγηση (ADAS), για βελτιωμένη ασφάλεια και άνεση. Ανάλογα με τις εκδόσεις, το νέο NV300 περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως Blind Spot Warning, Lane Departure Warning, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Distance Warning. Επιπλέον, tο όχημα διαθέτει δύο νέους, βελτιωμένους μπροστινούς αερόσακους επιβατών.

New NV300 Combi Trunk storage 1

Παράλληλα, σε επιλεγμένες  εκδόσεις, το νέο NV300 προσφέρει ενσωματωμένη συνδεσιμότητα, προσφέροντας επιπρόσθετα επίπεδα λειτουργικότητας και άνεσης  που  κάνουν τα ταξίδια ευκολότερα και πιο ευχάριστα.

New NV300 Combi Interior Front 1

Οι λύσεις πολυμέσων υψηλής απόδοσης, υποστηρίζονται  από μια οθόνη NissanConnect πολλαπλής αφής, μεγέθους 8 ιντσών. Το NissanConnect παρέχει στον οδηγό και τους επιβάτες λειτουργίες infotainment και πλοήγησης στα χέρια τους,  με απρόσκοπτη σύνδεση μέσω smartphone (Android Auto και Apple CarPlay).

Κινητήρια σύνολα Euro 6D Full

Το νέο NV300 γίνεται  ακόμα πιο δυνατό,  χάρη στην εισαγωγή τριών επιλογών ισχύος του 2.0L dCi  κινητήρα με 110hp (MT), 150hp (MT & AT) και 170hp (AT). Όλες οι εκδόσεις πληρούν τα πιο πρόσφατα πρότυπα εκπομπών Euro 6D Full της Ευρώπης. Το νέο μοντέλο διαθέτει επίσης υπερσυμπιεστή μεταβλητής γεωμετρίας που επιτυγχάνει μεγαλύτερη ισχύ από 110 έως 170hp και αυξημένη ροπή έως 380 Nm.

New NV300 Combi Interior Rear seats 1

Ο Dmitry Busurkin, Γενικός Διευθυντής Εταιρικών Πωλήσεων & LCV για την Nissan Europe, δήλωσε: “Το NV300 ήταν ήδη ένα ευέλικτο Combi για μεγάλες οικογένειες και επαγγελματίες, στον τομέα των επιβατικών μεταφορών. Tώρα, το νέο Nissan NV300 είναι ένα έξυπνο και άνετο όχημα μεταφοράς επιβατών, που προσφέρει περισσότερο χώρο και ευκολία στους χρήστες του.  Οι βελτιώσεις που κάναμε όχι μόνο το κάνουν πιο ευχάριστο στην οδήγηση, αλλά και πιο ασφαλές, χάρη στις βελτιωμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδήγησης.

Όπως όλα τα LCV της Nissan, το νέο NV300 υποστηρίζεται από μια πανευρωπαϊκή εγγύηση 5 ετών / 160.000 χιλιομέτρων.»

Το νέο NV300 Combi θα πωλείται σε όλη την Ευρώπη, από τον Μάιο του 2021.

Πηγή;youtruck.gr