Ford Transit: Νέα έκδοση Trail με τετρακίνηση για τις δύσκολες καταστάσεις

Ford Transit: Νέα έκδοση Trail με τετρακίνηση για τις δύσκολες καταστάσεις

 

Ford Transit: Νέα έκδοση Trail με τετρακίνηση για τις δύσκολες καταστάσεις

Από

 Newsroom

 -

 

Το νέο Ford Transit Trail με στιβαρή σχεδίαση, πλήθος έξυπνων τεχνολογικών συστημάτων και νέο επίπεδο ικανοτήτων, είναι κατασκευασμένο για όσους ζητούν περισσότερα για τη λειτουργία της επιχείρησή τους.

Ford Transit Νέα έκδοση Trail με τετρακίνηση για τις δύσκολες καταστάσεις (5)

Το μηχανικό σύστημα διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης μεταδίδει την ισχύ στους τροχούς με τη μεγαλύτερη πρόσφυση διατηρώντας σταθερό το όχημα ακόμα και σε δύσκολο έδαφος. Ενώ, ταυτόχρονα, το προαιρετικό έξυπνο σύστημα τετρακίνησης βελτιώνει τις δυνατότητες του οχήματος εκτός δρόμου, γεγονός που σημαίνει ότι θα χειρίζεστε και τις πιο δύσκολες δουλειές με ευκολία.

 

Μια νέα επιβλητική εμπρός μάσκα με το λογότυπο FORD σε έντονα εντυπωσιακά γράμματα εγγυάται ότι δεν θα περάσετε απαρατήρητοι. Παράλληλα, οι μοναδικές ζάντες ελαφρού κράματος 16″ και τα πλαϊνά προστατευτικά του οχήματος αποδεικνύουν ότι ακόμα και οι πιο δύσκολες εργασίες αντιμετωπίζονται με στυλ.

Ford Transit Νέα έκδοση Trail με τετρακίνηση για τις δύσκολες καταστάσεις (6)

Βασικά Σημεία

Οπουδήποτε σας καλεί η εργασία σας, το νέο Ford Transit Trail σας βοηθάει να την ολοκληρώσετε με επιτυχία. Από τους πιο δύσκολους επαρχιακούς δρόμους μέχρι τα λασπωμένα εργοτάξια, η ικανότητα της έκδοσης αυτής εκτός δρόμου διασφαλίζει ότι οι εργασίες σας δεν θα καθυστερήσουν. Η νέα δε εντυπωσιακή σχεδίαση εγγυάται ότι επιπροσθέτως θα ξεχωρίζετε από το πλήθος σε κάθε σας διαδρομή.

 

Διαμόρφωση Transit Van

Mηχανικό σύστημα διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης

Το Transit Trail είναι διαθέσιμο με ένα προηγμένο σύστημα που έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να σας βοηθά να αντιμετωπίζετε με ευκολία κάθε δύσκολο έδαφος. Το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης μειώνει την ανεπιθύμητη περιστροφή του τροχού, ειδικά σε γλιστερές ή ανομοιογενείς επιφάνειες, κατανέμοντας την ισχύ στον τροχό με την μεγαλύτερη πρόσφυση. Αυτό σας βοηθά να κινείστε συνεχώς στην πορεία σας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ευστάθεια του οχήματος όταν την χρειάζεστε περισσότερο.

Ford Transit Νέα έκδοση Trail με τετρακίνηση για τις δύσκολες καταστάσεις (7)

Μοναδικός χώρος φόρτωσης με ευκολία πρόσβασης

Το Transit Trail ως μεγάλο βαν προσφέρει εντυπωσιακό χώρο φόρτωσης και στις τρεις διαστάσεις: μήκος και πλάτος φόρτωσης και χρηστικό εσωτερικό ύψος. Με μεταφορική ικανότητα έως 2,1 τόνους και με 15,1 κυβικά μέτρα χώρο φόρτωσης, μπορείτε να τοποθετήσετε φορτίο μήκους μέχρι άνω των 3 μέτρων. Η φαρδιά πλαϊνή πόρτα φόρτωσης και το «σκαλοπάτι» της πίσω πόρτας διασφαλίζουν επίσης πρόσβαση στο φορτίο σας χωρίς κόπο.

Ζητήστε Test Drive

New Transit Trail interior showing palette with load in load spaceFord Transit Νέα έκδοση Trail με τετρακίνηση για τις δύσκολες καταστάσεις (3)

New Ford Transit Trail all wheel drive diagram

Έξυπνο σύστημα τετρακίνησης

Όταν οι καταστάσεις δυσκολεύουν, τίποτα δε νικά τη σίγουρη απόδοση του τετρακίνητου συστήματος οδήγησης. Η έκδοση Transit Trail μπορεί να διατεθεί και με προαιρετικό σύστημα έξυπνης τετρακίνησης που αντικαθιστά το μηχανικό σύστημα διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης και σας βοηθά να επιτυγχάνετε ομαλότερη και πιο σίγουρη κίνηση σε κάθε δύσκολο έδαφος που τυχόν αντιμετωπίσετε.

Ford Transit Νέα έκδοση Trail με τετρακίνηση για τις δύσκολες καταστάσεις (2)

Πετρελαιοκινητήρας Ford EcoBlue

Με μια σειρά από εξελιγμένους πετρελαιοκινητήρες Ford EcoBlue 2.0 λίτρων, το Ford Transit Trail προσφέρει έναν άψογο συνδυασμό ισχύος και αποδοτικότητας. Με διαφορετικά διαθέσιμα συστήματα μετάδοσης κίνησης, τα οποία προσφέρουν ιπποδύναμη έως και 185 PS, είναι σίγουρο ότι θα βρείτε τον κατάλληλο κινητήρα που να ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Πηγή:youtruck.gr

Ford Transit Νέα έκδοση Trail με τετρακίνηση για τις δύσκολες καταστάσεις (1)d