Ford Transit Custom: Σχεδιασμένο για επαγγελματίες

Ford Transit Custom: Σχεδιασμένο για επαγγελματίες

Ford Transit Custom: Σχεδιασμένο για επαγγελματίες

 

 

Το Transit Custom είναι γνωστό για την ανθεκτικότητα, τη λειτουργική αξιοπιστία και την ανωτέρου επιπέδου σχεδίαση και κατασκευή του. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε μια ακόμα μεγαλύτερη σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών και έξυπνων τεχνολογιών. Επιπλέον, υψηλότερες επιδόσεις χάρη στην γκάμα των προηγμένων κινητήρων diesel ή των διαθέσιμων υβριδικών επιλογών. Το αποτέλεσμα είναι ένα βαν τόσο εξελιγμένο και εκλεπτυσμένο, όσο ποτέ άλλοτε.

 

ECOBOOST HYBRID: Ένας μικρός ηλεκτρικός κινητήρας μπορεί να βελτιώσει την απόδοση

Ford_Transit_Custom (5)Το Transit Custom είναι διαθέσιμο στην έκδοση Hybrid. Αυτό το τεχνολογικό σύστημα συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης πετρελαίου και των εκπομπών ρύπων, με έναν μικρό ηλεκτρικό κινητήρα με μπαταρία που παρέχει πρόσθετη υποστήριξη στον κινητήρα καύσης όταν χρειάζεται. Η κινητική ενέργεια και το φρενάρισμα με ανάκτηση ενέργειας φορτίζουν την υβριδική μπαταρία των 48 V ενώ οδηγείτε.

PLUG-IN HYBRID: Τα καλύτερα στοιχεία και των δύο κόσμων

 

Ford_Transit_Custom (6)Το Transit Custom Plug-in hybrid (PHEV) χρησιμοποιεί δύο ξεχωριστές πηγές τροφοδοσίας. Ένας ηλεκτρικός κινητήρας με μπαταρία κινεί το όχημα, ενώ ο βενζινοκινητήρας Ford EcoBoost 1 λίτρου λειτουργεί για την επαναφόρτιση της υβριδικής μπαταρίας και την επέκταση της αυτονομίας του οχήματος. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις διαθέσιμες λειτουργίες ηλεκτρικού οχήματος, συμπεριλαμβανομένης της EV Now, η οποία σας επιτρέπει να οδηγείτε με μηδενικές εκπομπές μόνο με ηλεκτρική ενέργεια, για μέγιστη αυτονομία 56 χλμ. Η μπαταρία PHEV μπορεί επίσης να επαναφορτιστεί χρησιμοποιώντας τα περισσότερα σημεία φόρτισης δικτύου εναλλασσόμενου ρεύματος.

ECOBLUE DIESEL: Τεχνολογία diesel υψηλής απόδοσης

Ford_Transit_Custom (7)Το Transit Custom διαθέτει μια σειρά από κινητήρες diesel Ford EcoBlue 2 λίτρων, με τέσσερα διαθέσιμα συστήματα μετάδοσης κίνησης που προσφέρουν έως 185 ίππους. Και με το καταλυτικό σύστημα AdBlue® που μειώνει τις εκπομπές καυσαερίων NOx μετατρέποντάς τα σε άζωτο και νερό, κάθε κινητήρας πληροί επίσης τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6.2.

Διαμορφώστε μόνοι σας το Transit Custom 

Ford_Transit_Custom (2)

 

Βλέπει τα οδικά σήματα που εσείς μπορεί να μη δείτε

Είτε τα σήματα βρίσκονται στην πλευρά του δρόμου, είτε πάνω από αυτόν, είτε είναι μόνιμα ή προσωρινά, το σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων μπορεί να τα εντοπίσει. Ένα εικονίδιο αυτού του σήματος ορίου ταχύτητας ή απαγόρευσης προσπέρασης εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων και αλλάζει κάθε φορά που ανιχνεύει ότι έχει αλλάξει το όριο ταχύτητας.

New Ford Transit Custom Driving Experience Ford XX

 

Νέο SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές ή την έγχρωμη οθόνη αφής 8», η οποία υποστηρίζει πολλαπλούς χειρισμούς με το χέρι, όπως “σάρωση” ή “τσίμπημα και τέντωμα” για ζουμ.

Ford_Transit_Custom (8)

 
Το τρέιλερ παραμένει με ασφάλεια στη θέση του

Το σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας Τρέιλερ (TSC) ανιχνεύει τυχόν ταλαντώσεις ή κλυδωνισμούς και μειώνει την ταχύτητα του οχήματός σας προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα, για πιο ελεγχόμενη ρυμούλκηση. Το σύστημα επιβραδύνει το όχημα μειώνοντας τη ροπή του κινητήρα και αυξάνοντας σταδιακά την πίεση της πέδησης σε όλους τους τροχούς.

Ford_Transit_Custom (9)

Κορυφαίος στην κατηγορία του χώρος φόρτωσης

Το Transit Custom μπορεί να μεταφέρει εύκολα στάνταρ φύλλα 8′ x 4′ τοποθετημένα επίπεδα στο δάπεδο ή τρεις ευρωπαλέτες. Χάρη στον άνετο και πρωτοποριακό αποθηκευτικό χώρο του, που επεκτείνεται, μπορεί επίσης να μεταφέρει αντικείμενα με μήκος έως και 3,4 μέτρα (L2), χωρίς να εμποδίζει τη χρήση των καθισμάτων συνοδηγού. Συνολικά, το βαν αυτό προσφέρει έναν χώρο φόρτωσης έξι κυβικών μέτρων, με τοποθετημένο το διαχωριστικό – κι αυτό μόνο στην έκδοση με κοντό μεταξόνιο (L1). Η έκδοση με μακρύ μεταξόνιο (L2) προσφέρει 6,8 κυβικά μέτρα. Διαθέτει επίσης το φαρδύτερο άνοιγμα πλευρικής πόρτας φόρτωσης από οποιοδήποτε όχημα του ιδίου τύπου. Οι συρόμενες θύρες διαθέτουν έναν νέο μηχανισμό, ο οποίος τις διατηρεί σταθερά ανοιχτές για να μπορείτε να φορτώσετε.

ford-transitcustom-eu-200417_

Διεθνές βραβείο καλύτερου Van του έτους 2020

Ford_Transit_Custom (1)Βοηθάει τις επιχειρήσεις να λειτουργούν σε ζώνες χαμηλών εκπομπών. Προσφέρουμε εξαιρετική απόδοση με μηδενικό συμβιβασμό στην ικανότητα. Είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώσαμε τη νέα γκάμα των υβριδικών Ford Transit Custom ως νικητές του διεθνούς βραβείου καλύτερου Van του έτους 2020.

Το πρώτο Plug-in Hybrid στην κατηγορία του, το Transit Custom PHEV είναι ικανό να οδηγεί μόνο ηλεκτρικά και με μηδενικές εκπομπές σε μια περιοχή των 56 χλμ. Ενώ το Transit Custom EcoBlue Hybrid προσφέρει έως και 8% βελτίωση στην απόδοση καυσίμου σε μη υβριδικές παραλλαγές.

Πηγή;youtruck.gr

Ford_Transit_eu_3_4_front_driving